"Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága." |Jn 8,12 () Reggeli áhítat: 19

Traj Nelli (3.a) a nyár elején részt vett a Karate Világbajnokságon, ahol Gyerek III. kategóriában harmadik helyezést ért el. Gratulálunk!

 

Szeptember 20-21-én (kedd és szerda)

8-13 és 14-16:30 óráig.

 

Veszprémben rendezték meg szeptember 9-11-ig az országos fordulót. Három kategóriában zajlottak a versenyek. Iskolánk a gyermek kategóriában 20 csapatból az előkelő 6. helyet szerezte meg.

Volt nyolcadikosainkból állt a csapat: Komár Noémi, Magyar Dominika, Orbán Réka, Sebők Karolin, Táborosi Réka,

felkészítők: Barna Péter mentőtiszt és Négyesi Judit

További sikereket kívánunk volt tanulóinknak!

 

Iskolánk az alábbi értesítést kapta:

"Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy az Ön által képviselt Tehetségpont akkreditációs kérelmét – a felkért akkreditációs szakértők helyszíni vagy online konzultációja és javaslata alapján – a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által felkért Akkreditációs Bizottság elbírálta.

A bírálat eredményeként Önök a nyilvános dokumentumaikon a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács helyi hatókörű, akkreditált kiváló Tehetségpontja cím használatára jogosultak.

A cím elnyeréséhez gratulálunk, mert az akkreditációs folyamat tapasztalatai megerősítették, hogy az Önök Tehetségpontja szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, valamint működésével már ma is aktív részese hálózatuknak."


 

Frissítésre került a különös közzétételi lista. A Dokumentumok fül alatt vagy >>> ITT <<< elérhető lista tartalma a következő:

  • Iskolai tanév helyi rendje
  • A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához
  • A nevelő és oktató munkát segítők száma, feladatköre, iskolai végzettsége és szakképzettsége
  • Az országos mérés-értékelés eredményei, évenként feltüntetve
  • Az intézmény lemorzsolódási, évismétlési mutatói
  • Általános iskolákban a volt tanítványok nyolcadik-kilencedik évfolyamon elért eredményei, évenként feltüntetve, középiskolai, szakiskolai továbbtanulási mutatók
  • Szakkörök igénybevételének lehetősége, mindennapos testedzés lehetősége
  • Hétvégi házi feladat szabályai, iskolai dolgozatok szabályai
  • Az iskolai írásbeli beszámoltatások
  • Iskolai osztályok száma, a tanulók létszáma az egyes osztályokban (2016/17-es tanév - 2016. szeptember 7-i állapot)
 

Tisztelt Szülő!
Ezúton kérnénk, hogy a kiküldött ingyenes HPV elleni védőoltás szülői nyilatkozatát
2016. szeptember 9-ig (péntek)
szíveskedjenek kitöltve, aláírva visszajuttatni az iskolába.
Köszönettel:
Az Iskolaorvos és a Védőnők

 

Tisztelt Szülők!

Megérkezett a tankönyvfizetési csekk, amit a mai napon átadtunk gyermeküknek. A befizetések határideje: 2016. szeptember 15-e.

A feladóvevényt nem kell behozni az iskolába, de kérjük, hogy az esetlegesen felmerülő vitás helyzetre tekintettel őrizzék meg! Lehetőség van banki átutalással is kiegyenlíteni a tankönyvek ellenértékét a számlán található KELLO bankszámlaszámra. Kérjük, ez esetben az utalás „közleményében” feltétlenül szíveskedjenek megadni a kifizetendő számla számát és a diák nevét vagy oktatási azonosítóját. Fizethetnek továbbá a postahivatalokban, míg a kijelölt 500 postán iskolakezdési utalvánnyal is kiegyenlíthető a számla. A postahivatalok listája elérhető a kello.hu/diakokesszulok oldalon.

 

Augusztus 31. szerda 17.00 Tanévnyitó Istentisztelet és ünnepség - helyszíne a Református Nagytemplom.

Gyülekezés 16:30-tól az iskola épülete előtt.

Megjelenés: ünneplő öltözetben.

 

Kedves Szülők!

Megrendeltük a rajz-, technika- és matematika felszerelés tárolásához szükséges műanyag dobozokat a Kossuth téri 100 Ft-os boltban 699 és 1090 Ft értékben.
Az üzlet kérése, hogy e héten péntek délután vagy szombaton délelőtt vásárolják meg a termékeket. Jelezniük kell, hogy a Kiss Bálint Ref. Ált. Iskola 1.B osztálya számára félretett dobozokért jöttek.
A kislányok rajz doboza sárga, a kisfiúké zöld, kérjük e szerint válasszanak. A matek dobozok egységesen áttetszőek, fedelük többféle színű, az Önöknek tetszőt vásárolják.

Augusztus 29-én, hétfőn du. fél ötre várnánk Önöket a beszerzett felszerelések beszedésére. Kérjük, hogy gyermeküket is hozzák magukkal, hogy amíg Önök a ped. asszisztens segítségével elrendezik a beadott tanszereket, az osztály tanulói egy játékos foglalkozás keretében megismerkedhessenek egymással. Kérjük, hogy a tankönyveket, munkafüzeteket nylonborítóval lássák el, a gyermek nevét és óvodai jelét tartalmazó címke erre kerüljön, és e napon ezeket is szíveskedjenek behozni.

Az óvodai jellel ellátott rajz-, technika és matek kellékek kerüljenek a szintén felcímkézett megfelelő dobozokba.

A családlátogatások későbbi időpontját megbeszéljük.

Örömteli készülődést, jó pihenést kívánunk a vakáció hátralévő napjaira!

A tanítónők

 

A Szentes-Nagytemplomi Református Egyházközség presbitériuma 2016. augusztus 12-én tartott ülésén hagyta jóvá az iskola Pedagógiai Programjának és Házirendjének módosítását. Az iskola nevelőtestülete 2016. június 20-i ülésén véleményezte és fogadta el a két dokumentum új változatát. A módosításra kerülő szövegrészeket sárga kiemeléssel jelöltük. A Dokumentumok fülre kattintva is elérhető a két módosított dokumentum:

Pedagógiai Program 2016.

Házirend 2016.

 

Augusztus 19-én pénteken 8.00-12.00 illetve 13.00-17.00 óra között kerül sor a 3-8. évfolyamos diákok tankönyv-csomagjainak kiosztására az iskola tornatermében.

 

Augusztus 18-án csütörtökön 15.00-17.00 óra között kerül sor az első és második évfolyamos diákok tankönyv-csomagjainak kiosztására az iskola tornatermében.

 

A tanévet megelőző bevásárláshoz segítségképpen közzétesszük a szükséges tanszerek listáját. A listát a beérkező információk alapján időnként frissítjük.

alsós tanszerlista (1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.b) - frissítve 08.15.

felsős tanszerlista frissítve - 08.16.

 

NAPTÁR

szeptember 2016
H K SZ CS P SZ V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Időkép kamera


Írjon nekünk

Rendszergazda:
Niethammer Zoltán
niethammer@freemail.hu

vagy


Digitális gyerekvilág

Fájlszerver

Belépés az iskolai fájlszerverre:

Belső hálózaton
(10Mbps)

Médiatár

Interneten
(1Mbps)

Cselekvő hitzefir

ez

misi

alap


rakjuk

káté