"Legyetek egymáshoz jóságosak, irgalmasak, bocsássatok meg egymásnak!" |Ef 4,32 ()

Kedves Szülők!

Megrendeltük a rajz-, technika- és matematika felszerelés tárolásához szükséges műanyag dobozokat a Kossuth téri 100 Ft-os boltban 699 és 1090 Ft értékben.
Az üzlet kérése, hogy e héten péntek délután vagy szombaton délelőtt vásárolják meg a termékeket. Jelezniük kell, hogy a Kiss Bálint Ref. Ált. Iskola 1.B osztálya számára félretett dobozokért jöttek.
A kislányok rajz doboza sárga, a kisfiúké zöld, kérjük e szerint válasszanak. A matek dobozok egységesen áttetszőek, fedelük többféle színű, az Önöknek tetszőt vásárolják.

Augusztus 29-én, hétfőn du. fél ötre várnánk Önöket a beszerzett felszerelések beszedésére. Kérjük, hogy gyermeküket is hozzák magukkal, hogy amíg Önök a ped. asszisztens segítségével elrendezik a beadott tanszereket, az osztály tanulói egy játékos foglalkozás keretében megismerkedhessenek egymással. Kérjük, hogy a tankönyveket, munkafüzeteket nylonborítóval lássák el, a gyermek nevét és óvodai jelét tartalmazó címke erre kerüljön, és e napon ezeket is szíveskedjenek behozni.

Az óvodai jellel ellátott rajz-, technika és matek kellékek kerüljenek a szintén felcímkézett megfelelő dobozokba.

A családlátogatások későbbi időpontját megbeszéljük.

Örömteli készülődést, jó pihenést kívánunk a vakáció hátralévő napjaira!

A tanítónők

 

A Szentes-Nagytemplomi Református Egyházközség presbitériuma 2016. augusztus 12-én tartott ülésén hagyta jóvá az iskola Pedagógiai Programjának és Házirendjének módosítását. Az iskola nevelőtestülete 2016. június 20-i ülésén véleményezte és fogadta el a két dokumentum új változatát. A módosításra kerülő szövegrészeket sárga kiemeléssel jelöltük. A Dokumentumok fülre kattintva is elérhető a két módosított dokumentum:

Pedagógiai Program 2016.

Házirend 2016.

 

Augusztus 19-én pénteken 8.00-12.00 illetve 13.00-17.00 óra között kerül sor a 3-8. évfolyamos diákok tankönyv-csomagjainak kiosztására az iskola tornatermében.

 

Augusztus 18-án csütörtökön 15.00-17.00 óra között kerül sor az első és második évfolyamos diákok tankönyv-csomagjainak kiosztására az iskola tornatermében.

 

A tanévet megelőző bevásárláshoz segítségképpen közzétesszük a szükséges tanszerek listáját. A listát a beérkező információk alapján időnként frissítjük.

alsós tanszerlista (1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.b) - frissítve 08.15.

felsős tanszerlista frissítve - 08.16.

 

A javító- és osztályozóvizsgák időpontja: 2016. augusztus 23. kedd. Gyülekezés ünneplőben 3/4 8-kor a tanári szoba előtt.

 

Időpontja: augusztus 1. hétfő, 9.00-12.00 között.

 

Tisztelt Szülők!

Elérhető el a következő tanévre szóló tankönyvlista: >>> ITT <<<

Tankönyvosztás: augusztus 19. péntek 8-12 és 13-17 óra között.

 

Időpont: 2016. jún. 20-24-ig

Helyszín: Kiss Bálint Református Iskola

Költség: 7500 ft/fő (amely tartalmazza az étkezést, belépőket is)

Jelentkezés, információ: Nyíri Dániel hitoktatónál

Szeretettel hívunk és várunk várunk!

 

Tisztelt Szülők! Kedves gyerekek!

Szeretnénk megköszönni azon diákoknak az éves teljesítményét, akik a különböző tanulmányi- és sportversenyeken kiemelkedő szereplésükkel öregbítették iskolánk hírnevét. Ugyancsak elismerésünket szeretnénk kifejezni a kiemelkedő tanulmányi eredményt vagy közösségi munkát felmutató tanulókat.

Az ünnepélyes díjátadó gálára 2016. június 16-án, csütörtökön 13.00 órai kezdettel kerül sor az iskolánk Dísztermében. Erre az alkalomra invitáljuk a jutalmazott tanulók szüleit is.

 

Gratulálunk Niethammer Zoltán tanár úrnak, aki kiemelkedő pedagógiai munkájáért városi kitüntetésben részesült.

2000-től a Kiss Bálint Református Általános Iskolában dolgozik, mint rendszergazda és informatika tanár. Az intézményben 1997-ben informatikai fejlesztések kezdődtek, melyben nagy szerepe volt, ugyanis nevéhez köthető a korszerű informatikai bázis és oktatás kiépítése. Tehetséges, kreatív és széleskörű érdeklődéssel rendelkezik. A számítógépes programnyelvet önképzéssel és az interneten található források segítségével sajátította el, így számos programot tudott írni a felmerülő problémák megoldására. Többek között a munkaidő-nyilvántartó program, bizonyítvány-nyomtató program, kémiai megjelenítő program, stb… A 18 éve működő iskolai honlap is az ő szaktudását és munkáját dicséri. Részt vesz egyéb fejlesztésekben is. (cinege megfigyelő blog, windofarm projekt.) Szívügye a természetvédelem. Az iskola több tízezres képtárának gondozója, az iskolai események fotósa, dokumentálója.

 

Hétvégén rendezték a verseny országos döntőjét, Egerben. Ország legjobb kis kémikusai vettek részt az egész országból. Iskolánkat három tanuló képviselhette az előzetes eredmények alapján. A következő eredményeket érték el:

Majdajk Melinda X. helyezés

Berezvai Anna XX. helyzés

Papp Viktória XXIV. helyezés

Eredményeikhez gratulálunk!

Felkészítő tanár: Horvát József

 

Május 26-án Makón rendezték a megyei fordulót.Iskolánk 8.osztályos csapata I. helyen végzett, így bejutottak az országos döntőbe, ami Veszprémben lesz.

A csapat tagjai: Orbán Réka, Magyar Dominika, Sebők Karolina, Táborosi Réka, Komár Noémi

Felkészítők: Barna Péter mentőtiszt,Négyesi Judit

További sikeres versenyzést kívánunk!

 

NAPTÁR

augusztus 2016
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Események

Időkép kamera


Írjon nekünk

Rendszergazda:
Niethammer Zoltán
niethammer@freemail.hu

vagy


Digitális gyerekvilág

Fájlszerver

Belépés az iskolai fájlszerverre:

Belső hálózaton
(10Mbps)

Médiatár

Interneten
(1Mbps)

Cselekvő hitzefir

ez

misi

alap


rakjuk

káté