"A teljes Írás Istentõl ihletett." |2Tim 3,16 () 

Tisztelt Szülők!

Azok figyelmét, akik reggelente autóval hozzák gyermeküket az iskolába, a következőkre szeretnénk felhívni:

  1. Reggelente az iskola oldalsó, Hajdú Lajos utcai bejárata nyitva van, a lépcsőházon keresztül el tud jutni a gyermek a tanári ügyelettel biztosított iskolaudvarra.
  2. A Hajdú Lajos utca iskolaépület felőli oldalán reggel 7-8 óra között tilos várakozni, megállni is csak annyira időre szabad, amíg a gyermek kiszáll az autóból és bemegy a kapun. Erre azért van szükség, mert csak rövid megállással biztosítható az, hogy a forgalom zavartalanul tudjon elhaladni az iskola mellett és vissza a parkolón keresztül. Már egy otthagyott autó is azonnal forgalmi dugót és balesetveszélyes helyzetet okoz.
  3. A Hajdú Lajos utca melletti kis téren az egykori játszótér helyén kialakított parkoló reggel 8 óráig ingyenesen használható, a fizetős igénybevétel csak 8 óra utánra vonatkozik. Így, aki gyermekét be szeretné kísérni az iskolába, itt díjmentesen le tudja tenni az autóját.
  4. Az iskola Kossuth tér felőli főbejárata elé csak a jegyző által kiadott engedély birtokában lehet behajtani és ott várakozni.

Az első osztályos tanulók és szüleik részére szeptember 15-éig tart a „beszoktatási” időszak. Kérjük a kedves szülőket, hogy ez után a dátum után már ne kísérjék be az udvarra gyermeküket, hanem a kapunál köszönjenek el.

A délutáni napközis időszak végén, az iskola épülete előtt vagy az iskolaudvaron adják át a gyermekeket a napközis nevelők. Kérjük, a délutáni napközis időszakban, illetve annak befejezésekor ne jöjjenek fel az épületbe.

Megértésüket ezúton is nagyon köszönjük.

 

Gyülekezés ünneplő ruhában az iskola épülete előtt 16:30-tól. Kérjük a szülőket, hogy 16.55-re szíveskedjenek elfoglalni helyüket a templomban!

 

A tanévet megelőző bevásárláshoz segítségképpen közzétesszük a szükséges tanszerek listáját. A listát a beérkező információk alapján időnként frissítjük.

alsós tanszerlista (1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.a, 4.b) - frissítve 08.17.

felsős tanszerlista frissítve - 08.21.

 

2017. augusztus 18-án (pénteken)

8-12 és 13-17 óra között,

az iskola tornaszobájában.

Bejárat a Tóth József utca felől.

 

2017. augusztus 25-én, pénteken 8.00 órától. Gyülekezés ünneplő ruhában a tanári szoba előtt 3/4 8-tól.

 

Az iskola következő tanévben használatos tankönyveinek hivatalos listája >>>ITT<<< érhető el.

 

A portugáliai Bragában zajló Ifjúsági Európa-bajnokság első napján aranyérmet szerzett az Őze Virág, Podmaniczki Panna, Nyíri Sára Panka, Varga Dorina (Kiss Bálint Kötélugró Klub) összetételű csapat. A lányok a 12-14. éves korosztály SRTF - formációs szabadon választott gyakorlat versenyszámban szerezték meg az I. helyet.(videó)

Varga Dorina és Podmaniczki Sára az SRPF - páros szabadon választott gyakorlatával II. helyezett lett. (videó)

A négy lány HU21 - Szentes- Őze Virág, Podmaniczki Panna, Nyíri Sára Panka, Varga Dorina - összetettben a VII. helyen végzett!!

Elballagott korábbi diákjaink is szép eredményeket értek el. A Tarjányi Orsolya, Vass Vivien, Varga Márk és Varga Máté összeállítású szentesi csapat (Kiss Bálint Kötélugró Klub) eredményei:

Összetettben (6 versenyszám után) IV. hely
-SRPF- páros szabadon választott gyakorlat I. hely (Vass Vivien és Varga Márk) (videó)
-SRTF- formációs szabadon választott gyakorlat II. hely (Varga Márk, Varga Máté, Tarjányi Orsolya, Vass Vivien) (videó)
-DDPF- 4DD szabadon választott gyakorlat II .hely
-SRSR- 4X30 mp gyorsasági V. hely
-DDSF- 3DD szabadon választott gyakorlat V. hely
-DDSR- 4X45 mp gyorsasági VI. hely

Gratulálunk a versenyzőknek és köszönet a felkészítőknek, segítőknek, támogatóknak!

 

Július 31-én, hétfőn 8.00-11.00 óráig.

 
Július 9-én került megrendezésre a 35. Balaton-átúszás Révfülöp és Balatonboglár között. Az 5,2 kilométeres távot 6 fős csapatunk is teljesítette. A csapat tagjai közül négyen (Dr. Mokbelné Dr. Bacsa Éva, Farkas Márta, Szegedi-Galbács Éva, Karikó-Tóth Tibor) iskolánk dolgozói, tanárai. Köszönjük a támogatásokat és a biztatásokat. Külön köszönet a Balatonszentgyörgyi Piki Étteremnek!


 

"Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (továbbiakban: Támogatáskezelő) által meghirdetett HATÁRTALANUL! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című, HAT-17-01 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, HAT-17-01-2017-00019 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Szent László királyunk nyomában a Gömörben és a Szepességben című pályázatuk az emberi erőforrások miniszterének döntése alapján 3299780 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül."

Ennek értelmében a jövő tanévben minden hetedik évfolyamos diák öt napos kiránduláson vehet majd részt Szlovákiában, a Felvidéken.

 

2017. július 17.

A Tudásvásáron részt vett diákok részére gyárlátogatást szervezünk Kecskemétre a Mercedes gyárba.

Gyülekező: 10.00-10.15 a Bíróság mellett

Indulás: 10.15-kor autóbusszal Kecskemétre
A gyárlátogatás ideje: 11.45-13.45
Visszaindulás: 13.50-kor
Érkezés Szentesre: 15.00-kor

Öltözet: az időjárástól függő, mértéktartó utcai (iskolai) viselet. A gyárlátogatás biztonsági szabályzata szerint kérjük a papucs, szandál, nagyon magas sarkú cipő valamint miniszoknya, rövidnadrág viselésének mellőzését. Az útra mindenki hozzon magával enni és innivalót.

 

Örömmel értesítjük a legjobb tanulmányi eredményt elért tanulókat és szüleiket a teljesítményük alapján számukra járó kedvezményes lehetőségekről.

A Fővárosi Nagycirkusz a kitünő tanulókat egyszeri, ingyenes belépésre jogosító kuponnal ajándékozta meg, amelyet a Fővárosi Nagycirkusz mellett hat másik utazó társulatban lehet felhasználni. A kuponokat az osztályfőnökök kiosztották az érintett diákok részére. A fővárosba utazáshoz a diák 90 %-os, a kísérője 50 %-os vasúti kedvezményt vehet igénybe. További részletek a Cirkusz honlapján.

A Líra Könyv Zrt  4,5-ös átlag felett 15 %,  kitűnő bizonyítvány esetén 20% egyszeri kedvezményt biztosít az általános iskolás vásárló részére, amennyiben bemutatja a 2016/2017 tanév végi bizonyítványát (vagy annak másolatát). Megyénkben Hódmezővásárhelyen és Szegeden érhető el akcióban résztvevő üzlet.

 

Zalaegerszegen rendezték meg május végén a cselgáncs diákolimpia országos döntőjét, ahol iskolánk diákja Kunszabó Afrodité bronzérmet szerzett. Gratulálunk a szép sikerhez. Edzője Kalydy Zoltán.

 

NAPTÁR

február 2018
H K SZ CS P SZ V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Események

Nincs esemény

Időkép kamera


Írjon nekünk

Rendszergazda:
Niethammer Zoltán
niethammer@freemail.hu

vagy


Digitális gyerekvilág

Fájlszerver

Belépés az iskolai fájlszerverre:

Belső hálózaton
(10Mbps)

Médiatár

Interneten
(1Mbps)

Cselekvő hitzefir

ez

misi

alap


rakjuk

káté